Värikäs sipulisalaatti
6 sipulia
1 paprika punainen
1 paprika keltainen
1 paprika oranssa
Mausteliemi:
2 dl Rajamäen mausteista etikkaa
2 dl vettä
2 tl suolaa
-Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi tai viipaleiksi.
-Halkaise paprikat ja posta siemenpesä sekä huhdo hyvin, viipaloi paprikat ohuiksi viipaleiksi.
-Ota kattila 1 1/2 litran ja lisää siihen etikka ja vesi sekä suolaa, kiehauta ja lisää sipulit ja paprikat ja anna kiehua 5-10minuuttia niin että, ne ovat pehmentyneet.
-Ota kattila liedeltä ja anna hetken jäähtyä, kada tiiviiseen astiaan johon saat kannen päälle ja laita jääkaappiin.
-Säilyy jääkaapissa jopa 2 kuukautta, on tosi hyvä lisuke myös jouluruoka päytään.
HELPPOA JA HYVÄÄ
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti